HELLO RIMMEL CURL

 

Wist je dat er zelfs vrouwen zijn die hun wimperkrultang verwarmen om maar de wimpers in de perfecte krul te krijgen? Speciaal voor deze vrouwen maar ook voor mijn blog followers heb ik nu een mascara ontdekt die je wimpers écht laat krullen. Het mooie is zelfs dat je deze mascara als topcoat over je eigen mascara kunt gebruiken om nog een extra krul te creëren. De 24h SUPERCURLER van Rimmel kan dit allemaal. Een nieuwe krachtige formule buigt de wimpers tot een hoek van 90 graden. Het oogvormige borsteltje bouwt het volume op. Ik kan dit beamen want de mascara doet inderdaad wat hij zegt.

 

Rimmel_London-Mascara-Super_Curler

Ik zit zelf al jaren vastgeroest aan mascara merken als Helena Rubinstein, Lancôme en Chanel. Soms is het juist goed om eens een wat andere mascara te gebruiken omdat Leco mij ooit leerde dat je iedere 2 maanden een nieuwe mascara moet aanschaffen omdat de houdbaarheid niet verder reikt. Ook uit hygiënisch oogpunt. Leen een mascara dan ook nooit aan een ander uit.

Ik vind de mascara top. Je zal zien dat meteen na het aanbrengen je wimpers onmiddellijk gaan krullen. Daarbij, klontert hij niet ( hoe vaak gebeurd dat wel niet) en kan je perfect je wimpers er foutloos mee aanbrengen. Het borsteltje lift je wimpers vanaf de wortel. En mocht je toevallig 24 uur wakker blijven, zo lang blijft het dus zitten. Het bevat nl polymeer en dat zorgt er voor dat je wimpers niet alleen krullen maar ook 24 uur blijft zitten.

Ben je toch gehecht aan je eigen favoriete mascara, gebruik deze Rimmel mascara dan als topcoat voor net nog even wat extra krul.

Rimmel 24h Supercurler Volume @ Curl €13,49 en vanaf half oktober te koop.

 

rimmel-london-super-curler-24h-mascara-1441013761-4

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “HELLO RIMMEL CURL

  1. let op! Er zit polymeer meer in- dit is een chemische plastic verbinding . Je wimpers worden er hard van en kunnen afbreken . Ook met het schoonmaken van je ogen heb je agressievere middelen nodig dan bij mascara waar geen polymeer in zit- waar je wimpers ook weer niet blij van worden.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s