ZACHT & GLANZEND HAAR? BIOSILK IT IS

 biosilk

Idioot dat ik nog nooit eerder een blog over het Biosilk serum heb geschreven. Een product dat ik zelf bijna wekelijks gebruik en erg fan van ben. Het is een razend populair product en dat is niet voor niets. Biosilk Silk Therapy is een lichtgewicht leave-in zijde en is geschikt voor ieder haartype. Dus heb je last van pluizig of weerbarstig haar dan is dit product helemaal iets voor jou.

Het serum bevat: natuurlijke zijde proteines, vitamine E, UV filter, aminozuren en natuurlijke kruiden. Silk Therapy verbeterd de structuur van het haar, bouwt het haar op. Naast dat je haar zijdezacht wordt krijgt het ook nog eens een prachtige glans. Maar een niet normale glans en je haar is zo zacht dat je er non stop met je handen door heen wilt gaan. Biosilk kun je gebruiken als haarverzorging en tevens als hittebescherming wanneer je je haar gaat föhnen of stijlen. Het serum is zowel op nat als droog haar te gebruiken en geeft je een net-van-de-kapper-gevoel. Must try !

Verkrijgbaar bij drogisterijen en Bol.com (150 ml) €24,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s