THE OUTNET START MET BEAUTY

fleur-op-5541

Enkele jaren geleden startte Net-a-Porter met de webshop The Outnet waar je tegen fijne prijsjes afgeprijsde designer merken kunt vinden. Op 25 oktober as lanceert The Outnet 18 luxe beautymerken. Geweldige merken als By Terry, REN, Natura Bisse en vele anderen. Helaas zullen deze beauty producten niet tegen sale prijzen worden aangeboden. Wel zullen de merken Sosa en Natura Bisse exclusieve sets voor The Outnet producten die voor 20 tot 30% goedkoper zullen zijn.

www.theoutnet.com 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s