CLINIQUE MASSAGE TOOL

CL_Sonic_Massage_Head_Angled_v3

Clinique dat met het 3 -stappen reinigingsplan zijn handelsmerk maakte, kwam al eerder uit met de Sonic System Cleansing Brush, een apparaatje waarmee je de huid kan reinigen. Nu heeft Clinique een massage-opzetstuk ontwikkeld dat je kunt verwisselen met de reinigingsborstel van hetzelfde apparaat (Sonic System Purifying Cleansing Brush). Het gaat om de Sonic System Massaging Treatment Applicator.

De nieuwe Clinique Sonic System Massaging Treatment Applicator stimuleert de microcirculatie, creëert een gezonde gloed en geeft een verfrissend en verkoelend gevoel dankzij de applicator van chirurgisch (roestvrij) staal. De massagekop kan gebruikt worden voor het aanbrengen en het in de huid masseren van de verzorgingsproducten. Het glijdt vlot over de huid en masseert het gezicht, de hals en het décolleté. Na de reiniging van je gezicht breng je eerst een laagje crème of een masker aan, zoals Clinique Sculptwear of het Moisture Surge Overnight Mask. Daarna strijk je rustig met de massagekop over je gezicht en je decolleté tot het product ‘in’ je huid is verdwenen.

Scultpwear_Massage_Sonic_Brush_Head__INTL__Icon

Dagelijks masseren doet natuurlijk niet 1-2-3 wonderen en je zult er tijd vrij voor moeten maken. Hoe lekker is dat als je s’avonds relaxt in bad ligt. Maar het valt wel in de categorie ‘alle beetjes helpen’. Wat ook wil helpen, als je huid in topconditie verkeert, dan zal het onvermijdelijke verouderingsproces niet zo snel verlopen.

233740341alt1 clinique_brush_050814

Het licht vibrerende borsteltje bevat 35 000 afgetopte haartjes vervaardigd uit een antibacteriële materie. De vorm is ergonomisch en het ovale, groene gedeelte is voor de T-zone en de moeilijk bereikbare plaatsjes van je gezicht – zoals de zijkant van de neus – bedoeld.

Verkoopprijs

Clinique Sonic System Massaging Treatment Applicator: € 26,10  Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush: € 125,00

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s