OPKIKKER VOOR DE OGEN

dior-addict-fluid-shadow-6ml

Zoals jullie weten ben ik een voorstander voor een glow op de ogen, of nog beter direct onder je wenkbrauw bot want het creëert een natuurlijke lift. Voor vrouwen met ietwat hangende oogleden gaat dat helaas niet op. Nu heeft Dior een paar prachtige nieuwe vloeibare oogschaduws, Addict Fluid Shadow. Deze breng je aan met een kwastje en je kunt of het hele gedeelte boven je oog in kleuren maar je kunt hem ook als dunne eyeliner gebruiken. Ik ben fan van de Aurora (825) want deze lichte perzikkleur geeft je ogen een stralende gloed.

De Dior Addict Fluid Shadow is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren voor €34,50

Dior-Addict-Fluid-Shadow_Fall-2015

 

Dior Addict Fluid Shadow in 825

Dior Addict Fluid Shadow in 825

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s