EAU DE PARFUM AMOR MONDIAL

Parfum flesje

Mijn buurvrouw/ ontwerpster Monica Vos lanceert deze zomer haar allereerste Eau de Parfum genaamd Amor Mondial. Een heerlijke zwoele zomergeur die in een handig travel formaat van 15 ml komt en ik ben een van de gelukkige die er nu al mee in haar tas rondloopt. De geur is verpakt in een linnen zakje met de Eternity print van de Amor Mondial collectie. Met de komst van de nieuwe geur creëert Monica naast haar resort-collectie een complete zomerervaring.

Ik zal je even de heerlijke ingrediënten opnoemen van deze zomerse Eau de Parfum. De topnoten zijn: fleur de sel, noix de coco, melon d’eau, embruns marins. Hartnoten: essence de rose, absolu jasmin, frangipanier, accord solaire. Basisnoten: Ambre, absolu vanille, essence de cèdre, essence de patchouli, musc blanc. Met als laatste toevoeging de Vijg om ons aan onze onschuld te herinneren. Prachtig toch. Het is een heerlijke frisse geur die tevens heel zwoel doet aanvoelen. Perfect voor een zomerse dag én avond.

Op een geheel eigen manier ontwikkelt Monica Vos haar brand tot een Slow Luxury Resort Brand dat inmiddels in exclusieve boutiques wereldwijd te koop is. Van zijden kaftans en bikini’s met haar eigen print tot suede poncho’s en beachbags. Misschien herinner je haar merk nog als Ponchobikini? Toen de naam niet meer de lading dekte is de naam veranderd naar Amor Mondial. Haar doel is om Amor Mondial zeer persoonlijk en intiem te houden met aandacht voor elke detail. ‘Amor Mondial’ staat voor een oase van rust en liefde. Ik ben ook zo’n fan van haar clutches. De clutch op onderstaande foto heb ik en gebruik hem al jaren.

tasjeblauw

Ook Monica haar kaftans zijn een groot succes. Hieronder twee van mijn favoriete modellen. Alles is online via haar site te verkrijgen.

WLOLITA-white-cotton-1024x1024 ponchokaftanlinen

Nog een leuk feitje: de print van het linnen zakje is door Monica ontworpen en gebaseerd op de geluidsgolven van haar stemregistratie. Het beeld van de gesproken woorden ‘Ik hou van je’ en ‘Te Quiero’ zijn door haar verwerkt in een mozaïek print. Een energetische liefdesverklaring aan de wereld.

De geur ( clutches en kaftans)  zijn te verkrijgbaar via de site www.amormondial.com of via de Brand Stores in Amsterdam en Formentera. Eau de parfum Amor Mondial €42,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s