HELLO AGAIN

11096492_857432837658245_8428422577301233147_n

Na een ellendig ongeluk in de sportschool half april jl, belandde ik van de ene op de andere dag in bed met 2 pootjes omhoog. Mijn linker (kuit) been had ik gebroken en rechts mijn enkelbanden gescheurd. Van 5 x per week sporten naar zero. Het is bij mij alles of niets. Twee weken later volgde er een operatie en ben ik sindsdien een plaat en 6 schroeven rijker. Ik ben nu bijna 5 weken verder en aangezien ik zo aan huis gebonden was, was mijn blog inspiratie ver te zoeken, maar.. gisteren heb ik loopgips gekregen en als het goed is kan ik nu een beetje op pad en wil ik ook graag weer mijn favorites met je delen.

Vanaf morgen een blog van gastblogger Kim, die net terug is van een prachtige reis in Columbia.

IMG_8411

Vrijdag vertellen de zusjes Ghislaine en Frederique alles over hun nieuwe site Healthy Start.

DSC_0332-versie-2

 

Vanaf volgende week weer volop beauty nieuws.

liefs, Alexandra

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s