DOUBLE TROUBLE

IMG_6568

 

Door een ellendig ongeluk, notabene in de sportschool, ben ik van de ene op de andere dag in een rolstoel beland met letsel aan beide benen. Helaas kan ik nu tijdelijk, mede door nul inspiratie, niet bloggen. Volgende week, als de zwelling hopelijk weg is word ik geopereerd. Hopelijk kan ik tijdens het revalideren, jullie weer van het laatste beauty en lifestyle nieuws voorzien. 

En…. daar gaan we weer. Zie onderstaande column. Net nu ik zo sportief aan het trainen was. Sporten is LEVENSGEVAARLIJK. Maar ik kan niet wachten om na mijn herstel weer het sporten op te pakken.

alex column

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s