GLAMGLOW CLEANSERS

COVER-ORIG

De Glamglow Thirsty Mud fans zullen heel erg blij zijn dat dit Hollywood merk nu ook de cleaners op de markt heeft gebracht, of te wel de ‘facials in a jar’. Thirstycleanse is een revolutionair mud -to -foam gezichtsreiniger die van een modderachtige substantie transformeert in een milde en vochtrijke reinigingsfoam. Het ruikt daarbij zo lekker dat je maar op het pompje blijft drukken om meer en meer op je gezicht aan te brengen. Nadat je het hebt opgebracht blijft het heerlijk schuimen. Ik ben een fan geworden en gebruik het nu dagelijks in mijn cleansing (bad) ritueel.

Op effectieve wijze spoel je al je make-up, vuil en onzuiverheden weg met als resultaat een goed gehydrateerde, zijdezachte teint. Het bevat ingrediënten als: zeldzame Braziliaanse klei, zuiver groen kokosnootwater ( wat de huid intense hydratatie geeft), Olijfmelk ( dat voedt de huid, voor een heerlijk zachte textuur) plumeria-extract (herstelt de barrierefunctie van de huid) , Indiase kruisbes (revitaliseert en herstelt de natuurlijke helderheid van de huid), olijfbladpoeder. Met een zijde zacht huidje ga je je bed in. Het valt me ook op dat wanneer ik wakker word, mijn huid heel gehydrateerd aanvoelt.

GLAMGLOW_THIRSTYMUD_Hydrating_Treatment_50g_1402669131

Bovenstaande masker ThirstyMud is al een tijdje in NL te koop en is speciaal ontwikkeld voor de sterren op de filmset in Hollywood om hun huid in tien minuten camera ready te maken. Nadat je het masker tien minuten hebt laten zitten, ziet je huid er super egaal en strak uit. Je krijgt een mooie gezonde kleur op je gezicht, je poriën zijn verfijnd en wat het meest opvalt is dat je straalt. Ook veel visagisten gebruiken dit masker ook om de huid voor te bereiden op de make-up. Dan is het meer een primer. Je make-up blijft er heel goed van zitten en van glimmen is geen sprake meer.

Dit masker is dus perfect voor een avondje uit of voor als je iets te kort hebt geslapen. Je brengt dit heerlijke naar kokos ruikende masker aan op een droge huid, en je laat het tien minuten zitten. Het kan zijn dat je hem voelt tintelen, dat is alleen maar goed, want dan doet het masker zijn werk. Met water blijf je de huid doormasseren en je eindigt met de huid af te spoelen. Het masker kost €49,95

 

thirstycleanse_1000x953 glamglow-thirstycleanse-mud-to-foam-daily-cleanser-review-e1420407882601

 

GlamGlow Thirsty Cleanse en de 3 andere varianten Youth, Power en Super cleanse kosten €29,95 en zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s