LA PRAIRIE ANTI-AGING BOOSTER

16314659239_40884234c9_b

Je kent het wel, een nachtje net iets te lang doorhalen en je bent niet aan die 8 uur slaap toe gekomen. Wie tegenwoordig nog wel? De wetenschap heeft iets gevonden waardoor je het slaap tekort in elk geval niet aan je huid kunt aflezen. La Prairie Anti-Aging Rapid Response Booster belooft dat je binnen 2 weken resultaat ziet. Dit serum verbetert je vochtgehalte, en geeft het huidvernieuwingsproces net even dat zetje waardoor lijntjes zullen vervagen en je kleur wordt verhelderd. Het klinkt fantastisch.

 

LA-PRAIRIE-anti-aging-rapid-response-booster-2

Begin januari kreeg ik deze geweldige Rapid Booster in handen en ik ben hem meteen gaan gebruiken. Dit serum bevat een neurokalmerend peptide, dat kan je met botox vergelijken en ik zal je vertellen, na inderdaad enkele weken gebruiken maakte het dat de diepe lijntjes in mijn voorhoofd veel meer ontspannen oogde. Ze verdwenen helaas niet ( in mijn geval alleen met stevige botox) maar ik zou toch zweren dat de lijntjes er veel minder diep uitzagen.

La-Prairie-Anti-aging-rapid-response-booster-flash

Het serum bevat een mix van een kruidencomplex, vitamine C en het Cellular Complex met silver vine extract ( ondersteunt de tint van de huid). De ingrediënten zijn omhuld door een capsule waaraan een doelgerichte peptide bevestigd zit die zorgt voor een precieze afgifte aan de collageenondersteunende huidcellen. Het serum is super zacht en ruikt heerlijk. Het trekt onmiddellijk in. En je doet er heel lang mee want het is nu begin april en smeer al vanaf begin januari. Het serum is nog lang niet op.

Mijn huid zag er na een maand gebruiken echt voller uit en ik ga nog even door met smeren want het valt me op dat de rimpels en fijne lijntjes met de week worden verminderd. Zo stel ik het botox sessie nog even uit.

La Prairie Anti-Aging Rapid Response Booster ( 50 ml) €250

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s