NO POO SHAMPOO

low poo2

Hebben jullie ooit al iets over de No Poo methode gehoord? Deze nieuwe shampoo is uit de USA overgewaaid en zij noemen het de nieuwe manier van haren wassen zonder het risico om je haar met chemische middelen te beschadigen. Het beautymerk Yves Rocher is hier op in gespeeld en komt uit met de Low Shampoo. Deze shampoo bevat 0% sulfaat, 0 % siliconen, 0% parabenen en 0% kleurstoffen.

Het bevat biologisch geteelde meidoorn en is rijk aan antioxidanten en beschermt de haarvezels intensief en laat je haar glanzen. De shampoo bestaat uit 99% uit natuurlijke ingrediënten. Ik ben benieuwd waar die overige 1% uit bestaat?

pna02157

Je brengt de crème aan op vochtig haar en verdeelt het met je vingers over het haar tot in de haarpunten. Inmasseren en vervolgens goed uitspoelen. Je haar voelt zijdezacht en licht aan na afloop.Het is geschikt voor alle haartypen. Let er op: het is een niet schuimende shampoo, dat is misschien wel even wennen maar stukken beter voor je haar.

Je kunt de shampoo (200ml) voor €9,90 in de Yves Rocher winkels verkrijgen of online op www.yvesrocher.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s