EAU THERMALE

Avene-Thermal-Spray-Eau-Thermale

Ik heb een tic. Overal in huis heb ik namelijk wel een spuitbus ( in iedere maat) staan met het EauThermale water van Avène. Als ik op reis ben, naar het strand, aan t werk, er gaat geen dag voorbij of ik spuit even dit terminale water ( zoals ik het altijd noem) recht in mijn gezicht. Of in het gezicht van het persoon dat dan toevallig naast me zit. Zijn ze altijd héél blij mee. Het kalmeert en verzacht je huid niet alleen maar verfrist het ook. Heb je net make-up aangebracht, spray er dan even overheen dan blijft het de hele dag goed zitten.

Dermatologen bevelen het ook aan omdat het water je kan helpen bij diverse huidaandoeningen. Thermaal water is water dat natuurlijke mineralen bevat; de geneeskrachtige eigenschappen maken het geschikt voor therapeutisch gebruik. Het beschikt immers over een aantal kenmerken die bevorderlijk zijn voor de gezondheid.

De spray is er in maatje 50 ml ( handig pocketformaat voor in je tas), 150 ml en 300 ml ( gezinsspray) en je kunt het verkrijgen bij de Mediq apotheken. Ze zijn er al vanaf €2,99

bg

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s