TOT ZIENS WIMPERKRULLER, LANG LEVE DE ROLLER LASH

 

roller-lash-2

Ohhh ik heb weer een fijne mascara voor je. Benefit is met de Roller Lash uitgekomen. Als inspiratie hebben zij krullend haar gebruikt. Want iedereen weet dat je haar het beste met een krultang of met haarrollers kunt krullen. Benefit dacht wat verder, wat als er nu haarrollers voor je wimpers bestonden?

Verwacht nu niet meteen dat je kleine haarrollertjes op je wimpers moet gaan aanbrengen. Benefit komt met een mascara, ik gebruik hem sinds een weekje, waarvan het borsteltje wat zachter is gemaakt met een universele hoek ( geschikt voor iedere oogvorm). Ook voegden ze ontelbare minuscule weerhaakjes toe die zich om alle hele rechte of korte wimpers kunnen vastgrijpen. Zo onstond de Hook ’n Roll borsteltje die ervoor zorgt dat je wimpers gaan krullen en bovendien een liftend effect geven.

rollerlash

De mascara blijft ook nog eens 12 uur op zijn plaats. Hij geeft de perfecte inktzwarte kleur. Bevat verzorgende ingrediënten en is eenvoudig te verwijderen. Hij is betaalbaar en een mascara die doet wat hij zegt. SOC1_rollerlash_pv

Ik kan duidelijk zien dat hij mijn wimpers lift maar ook separeert. Ik ga overigens wel 2x langs mijn wimpers om hem volumineus aan te brengen. Ondanks dat ik zelf niet van mijn  ( haar) krullen hou, ben ik wel fan van mijn extreem gekrulde wimpers geworden.

benefit-roller-mascara

Benefit Roller Lash is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €25

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s