WIMPER WONDERMIDDEL REVITALASH

largeview_RevitaLash-RevitaLash-Advanced-Eyelash-Conditioner-216-1261_2

Nadat ik deze zomer drie maanden met de mooiste wimper extensions van Agnieszka heb mogen rond gelopen, de zeg maar Roskam meets Kardeshian look, was ik er even klaar mee. Nadat ook het laatste wimpertje eraf was, trof ik een setje hele zielige wimpertjes aan. Help! Gelukkig heb ik thuis een first aid la, met daarin alle soorten pillen voor alle soorten kwalen, pleisters, sos hulp gel, zakdoekjes, vitamines en toevallig lag er ook een wimper en wenkbrauw serum. Je zal het maar nodig hebben. Tijd voor Revitalash. Dat is een wimperconditioner die je iedere avond voordat je gaat slapen opbrengt. Net zoals je een eyeliner opbrengt. Revitalash is hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van je wimpers binnen 12 weken. Uit ervaring kan ik zeggen, het is waar.

Het werkt ! Revitalash noemt zichzelf geen wimpergroeimiddel, maar een wimperconditioner. Het is de aanwezigheid en combinatie van DDDE, de plantaardige extracten en de polypeptiden die ervoor zorgen dat je wimpers supersterk worden, minder snel uitvallen en daarom dus aanzienlijk langer en volumineuzer worden.

DSC01428 DSC03232

Het gebruik is gemakkelijk. Iedere avond na het reinigen van je ogen en gezicht, ga je met een dun kwastje langs je wimperrand. Ooit gebruikte ik het serum Stimulash Fusion maar daar kreeg ik de volgende dag zulke rode ogen van, dat ik daar meteen mee ben gestopt. Je merkt er niets van als je Revitalash hebt opgebracht en ook de dag erna is er geen rood oog te bekennen. Toch denk je de eerste weken, dat je iedere avond voor Piet Snot dat serum langs je ooglid trekt. Maar dan opeens, merk je toch echt wanneer je op een dag mascara opbrengt dat je wimpers begonnen zijn met groeien. Inmiddels heb ik Revitalash drie maanden iedere avond gebruikt. Ik zie zeker een enorm verschil. Mijn wimpers zijn veel langer, ook dan voor de wimper extensions, en ogen veel dikker.

Het enige nadeel van dit serum is de prijs. Je betaalt  bij de meeste drogisterijen €92 voor 2 ml, maar, je doet er extreem zuinig mee omdat je alleen je bovenste wimper rand mee pakt. Dus je doet er zeker  8-10 mnd mee. En oppassen voor wildgroei, dus pak alleen de wimpelend aan anders creëer je haartjes op de meest vreemde plaatsen.

Het is te verkrijgen bij www.revitalash.nl . Op de site zie je ook alle verkooppunten bij jou in de buurt. Bij Mrs Highbrow is hij voor €74 te verkrijgen www.mrshighbrow.com 

reviatlash

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s