SILKY SERUM

 

01_Chanel_10_REC_RVB

Naast de heerlijke Hydra Beauty crème heeft Chanel nu ook een serum uitgebracht. Het Hydra Beauty Micro Sérum. Deze unieke formule met microbelletjes lossen meteen op in de huid en laten een zijdezacht gevoel achter. Een fijn serum dat je huid tijdens de wintermaanden extra hydrateert. 

04_Chanel_12_REC_RVB

De textuur van het serum is grappig. In de flacon zie je microbolletjes ( lijkt op belletjes) zitten in een gelachtige vloeistof. In die belletjes zit de actieve, hydraterende werkzame stof opgesloten. Het nieuwe Hydra Beauty Micro serum is verpakt in een hygiënische pompflacon, met 1 of 2 pompjes heb je voldoende serum voor je gezicht en hals. Het serum is transparant en heeft een geltextuur die lekker fris aanvoelt. Het serum voelt na het aanbrengen een beetje plakkerig aan maar dat trekt snel weer weg. De met water gevulde huid is 24 uur lang continu gehydrateerd en optimaal beschermd. De huid is glad en vol, en hervindt weer haar stralende jeugdigheid.

Visuel PUB DK_REC_RVB

Het nieuwe serum is geschikt voor alle huidtypes, of je nu een normale, droge, gevoelige of een vette huid hebt. En.. voor alle leeftijden te gebruiken.

Chanel Hydra Beauty Micro Serum (30 ml) € 82 vanaf nu verkrijgbaar.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s