HELENA RUBINSTEIN MASCARA

 

helena-rubinstein-lash-queen-feline-blacks-mascara-01-black

Mijn wimpers kunnen niet lang genoeg zijn. Na jaren experimenteren met verschillende mascara merken, ben ik toch blijven hangen bij Helena Rubinstein Lash Queen. Deze mascara is zijn cult status meer dan waardig.  Door hun sexy printje vind ik ze onweerstaanbaar. Het draait natuurlijk niet alleen om het printje dat een lust voor het oog is, maar het gaat ook om de inside.  Het ronde borsteltje zorgt dat je de mascara in twee laagjes kunt opbouwen waardoor je als het ware je wimpers meteen ziet groeien. De mascara blijft daarbij de hele dag ook mooi zitten.

img_3445aaa980c828189028444a255be590

Ik weet dat lushious cook Nigella Lawson ook verslaafd is aan deze Lash Queen mascara. Ik heb ze zelfs ooit (na een interview) hier in Amsterdam met haar gekocht. Ze kocht er meteen tien. Heb je haar wimpers wel eens gezien? Daarom kookt ze ook zo goed.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks  €31,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s