POSH NAGELLAK

beckham-nails

Binnenkort kunnen we onze nagels lakken met wat hulp van Victoria Beckham. De ontwerpster ging een samenwerking aan met het nagellakmerk Nails Inc. met als resultaat een limited edition collectie. Kleuren die we er onder andere in kunnen vinden zijn het oudroze Bamboo White en het helrode Judo Red. Normaal gesproken worden lakjes van Nails Inc. geleverd in doorzichtige flesjes maar speciaal voor Victoria werd er een nieuwe flacon ontworpen.

De voor en achterkant hiervan is zwart of wit en aan de zijkanten kun je de eigenlijke nagellak kleur zien. De kleuren van de nagellak zijn geïnspireerd op het design van lentecollectie ’15. Daarin voeren Japanse invloeden de boventoon. Geheel in lijn met deze Oosterse inspiratie heeft Victoria ook bamboe-extra toegevoegd aan de nagellak om de nagels te versterken. Het is voor de eerste keer dat Posh cosmeticaproducten ontwerpt.

 

Victoria-Beckham-nagellak-Ziaja-blog-skin-and-hair-care

Het is trouwens het eerste beautyproduct wat Victoria naast haar parfum  op de markt brengt en ze kijkt ernaar uit om meer beautyproducten op de markt te brengen. “I have a strong eye and a strong opinion,” zegt Victoria tegen WWD. “So, when the time is right, I would love to do more beauty[projects in the future”. Ik kan nog niets over de kwaliteit van de lak vertellen omdat ik ze zelf nog niet in handen heb gekregen.

De serie is vanaf februari in een gelimiteerde oplage te koop en kost rond de €32

 

victoria-beckham-nails-inc-nagellak-collectie-640

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s