HAAL DE HAARD JE KAMER BINNEN

diptyque-candle-feu-de-bois

Wanneer het op geurkaarsen aankomt, ben je of die ‘wax burning lover‘ of ..je bent het niet. Ik val zeker onder de eerste categorie. Ik ben ongelofelijke fan van de geurkaarsen en vooral die van Diptyque. In de zomer ga ik voor de Fiquier geur maar in de winter dan wil ik toch echt de Feu de Bois versie. De kaars ruikt zoals verbrand hout maar dan op een heerlijke manier. Denk aan een knetterend haartvuurtje wanneer je een blok op het vuur gooit. 

De kaars ruikt heel warm, knus, winterachtig. Je haalt er meteen een hele gezellige sfeer mee in huis. Deze geur ruikt niet te sterk en niet te subtiel, eigenlijk precies goed.  Feu de Bois is perfect voor de liefhebbers van warme houtgeuren en knisperende haardvuurtjes. Een geur die de haard je kamer binnen haalt. Lekker om bij te cocoonen.

Diptyque Feu de Bois €66

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s