NAILCANDY DE CHANEL

 

Les-rouges-cultes-reedites-de-Chanel_visuel_galerie2_ab

Lonk jij met je ogen of doe je dat ook met je handen? Als mijn nagels net gelakt zijn, het liefst in diep rood dan flirt ik niet alleen met mijn ogen maar ook met mijn handen. Nagels dienen gezien te worden en vertellen dat je er zin in hebt. Gezonde en mooi gelakte nagels zijn namelijk al eeuwen het symbool van de vrouwelijkheid. Reden genoeg om ze goed te verzorgen en te lakken in jouw favoriete kleur. Chanel is dit najaar uitgekomen met de klassiekers als de Rouges Cultes.

Zoals altijd is de kwaliteit van de Chanel lak heel erg goed. Ik heb vaak maar 1 laagje nodig omdat de lak heel goed dekt. Waardoor je dus best lang doet met een Chanel nagellakje. Het kwastje is fijn en de lakken zijn dus heel gemakkelijk aan te brengen.  Vergeet niet van te voren even een basecoat aan te brengen. Zo blijven je nagels gezond en houdt de kleur langer. Wat is jouw favoriete kleur??

Les Rouges Culte de Chanel worden exclusief verkocht bij De Bijenkorf Amsterdam, en alle overige Bijenkorfen. (13 ml) €23

 

LeRougeCultes_Slide01_collection LeRougeCultes_Slide04_collection LeRougeCultes_Slide02_collection LeRougeCultes_Slide03_collection

Een gedachte over “NAILCANDY DE CHANEL

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s