WILDLY GOLD BY YSL

A84709_RP_210x297_TE_COLLECTOR.indd

Hij blijft fijn. Al sinds 1992 toen hij voor het eerst verscheen. De Yves Saint Laurent Touche Eclat. Dé highlighter die ervoor zorgt dat alle tekenen van vermoeidheid, rimpels, ingevallen zones, wallen, (moet ik doorgaan?)  laat vervagen. Dankzij dit wonderstiftje verdwijnen deze huidprobleempjes zonder het natuurlijke volume van je gezicht uit te wissen. Hello, stralende teint. 

Nu is er een limited edition uit gekomen met zo’n leuk wild printje dat hij niet in je make-up bag mag ontbreken. De Touche Eclat Collector Widly Gold. Hij is er in 3 verschillende tinten. Leuk cadeautje voor de feestdagen, maar ik adviseer hem al wel voor de kerst in gebruik te nemen. Dan heb je er tenminste plezier van.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Collector €37,50

C84709_RP_210x297_TE_HEROIC.indd

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s