IBIZA ADDICTS OPGELET: EIVISSA FOOD BY KIM LENDERS IS UIT

kimlenderskookboek

Je kent ze wel. Van die bloedmooie vrouwen die niet alleen prachtig zijn maar ook nog eens super aardig én nog eens het talent hebben om een boek te schrijven. Mag ik even voorstellen: Kim Lenders, auteur van Eivissa Food. Hét kookboek met de beste adressen en recepten van Ibiza. Sinds een jaar of twee pas, mijn favoriete eiland. Kim daarentegen, komt haar leven al op Ibiza en kent het eiland als de beste. Ik kan me voorstellen dat je na jaren tips & eetadressen aan bekenden en onbekenden hebt moeten doorgeven dat je er voor kiest om een eerbetoon aan het eeteiland Ibiza te schrijven.  Vanaf nu mag Kim met recht zeggen: ‘ je zoekt een leuk restaurantje? Koop mijn boek maar.’

Eivissa Food gaat dus over het eten op Ibiza. Samen met het op Ibiza wonende top fotografenduo Giulliyani en Juliette Bongers bracht foodie Kim het echte Ibiza in beeld. En echt niet knullig of zo maar dit boek ziet er heel erg professioneel uit. Nigella eat your heart out. Als drie maanden oude baby kwam Kim voor het eerst op Ibiza en sindsdien komt ze er jaarlijks. Ze liep al jaren rond om een boek over eten te maken op Ibiza en thank god besloot ze aan t begin van dit jaar om het boek te realiseren. Samen met de culinair journalisten Famke en Floor van Praag. Toevallig ook weer van die leuke dames. Kim neemt ons mee naar verstopte restaurantjes met het beste uitzicht tot hysterische hippie hotspots met topkeukens. Denk aan La Paloma, Macao, El Chiringuito, Aqua Blanca en nog vele anderen. De gerechten komen uit alle windstreken, van chili -garnalen en artisjokken chips tot gegrilde inktvis met tomaten salsa. Alles ziet er even heerlijk uit.

kim

Behalve recepten staat het boek ook vol met bohemien familie foto’s met Kim als stralend middelpunt. Ze geeft daarnaast nog haar favoriete restaurants door net als boodschappenadresjes om a casa eenvoudige en pure gerechten in elkaar te flansen. Met een handje Ibiza-magie. Mocht je je afvragen welke vruchten op de cover van het boek zijn, dat zijn cactusvijgen. Deze zoete dorstlessende vruchten kunnen vanaf augustus in Ibiza geoogst worden. Dus…Ibiza addicts opgelet, dit is nou een super leuk cadeautje om te krijgen of aan andere Ibiza lovers weg te geven met de kerst. Aanrader!

Kimlenders

 

Eivissa Food is vanaf nu te verkrijgen via de site www.eivissafood.nl of Bol.com   Daarnaast zal het boek in toonaangevende boekhandels, warenhuizen, delicatessenwinkels en horecazaken te vinden zijn. En mocht je Kim kennen, ze is niet beroerd om je boek te signeren.

Eivissa Food: Kim Lenders en Famke & Floor van Praag € 29,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s