DE NAGELLAK VAN DE TOEKOMST: CAPTION

PO10C032_YEAH, WHAT SHE SAID

Tien mooie jaren heb ik op de Beethovenstraat door gebracht en op het moment dat ik er weg ging, vestigde Tilly’s Nailstudio zich. Tilly is een begrip in Amsterdam zuid waar toutes Amsterdam zich van mooie nageltjes laat voorzien. Hmm als nageladdict kwam ik dus bedrogen uit. Nu werd ik vorige week door Tilly zelf uitgenodigd om een nieuwe nagellak te ervaren die revolutionaire genoemd kan worden, Caption. Binnen 10 sec zijn je nagels droog. Daar wilde ik natuurlijk graag bij zijn, dus dropte ik dochter Tara voor een training op de hockeyclub, vroeg haar nog zich na de training iets langer te vermaken in het clubhuis en racete toen snel weer terug de stad in om niet veel later met strak gelakte nageltjes weer op te halen. Door die snelle droogtijd was ik in een mum van tijd weer bij haar terug. Mijn dochters kijken nergens meer van op…

IMG_3424[1]

Bij binnenkomst werd ons verteld waar Caption voor staat. Het lijkt op een gel nagellak maar het mooie is, dat je niet steeds 30 sec je nagels onder Led licht moet laten harden. Je lakt je nagels waar en wanneer je maar wilt, want binnen 10 seconde zijn ze droog. Ze harden vanzelf. Wanneer je bij nagel nummer 10 bent is nagel 1 al droog. Zo snel gaat het. Maar dat is nog niet alles want de lak blijft ook nog wel eens 9 dagen zitten. Hij is zo sterk als een gel nagellak met de bij behorende glans. Zonder enige lamp.

IMG_3425

De Caption collectie bestaat uit een primer basecoat ( 1 laagje aanbrengen is voldoende) daarna kan je kiezen uit 60 basiskleuren en 18 top effects ( 2 laagjes aanbrengen) en na afloop breng je nog een topcoat aan ( 1 laagje). Je hebt echt meer dan een week plezier van je nagels. Mijn lak zit er nu sinds vrijdag jl op, dus bijna vijf dagen en ze ogen nog prachtig. Ik ben echt onder de indruk. Ik heb nu 3 flesjes naast mijn bed staan en kan met een gerust hart na middernacht mijn nagels lakken zonder dat de volgende dag een afdruk van mijn kussen erin staat…

IMG_3427

Base Coat

Zowel de base als top coat maken je nagels sterker. De primer base coats bevat nonychosine -F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont.

Top Coat

 

PO10C039_SORRY IM NOT SORRYPO10C054_OH NO SHE DIDNT

 

PO10C040_C'MON NOW

 

  • Caption Care products ( als basecoat of topcoat) €15,95
  • Caption Core products ( 60 kleuren) €16,95
  • Caption Top effects ( 18 kleuren) €16,95

Je kunt Caption verkrijgen bij Caption salons in NL ( zoals Tilly’s Nailstudio op de Beethovenstraat 83 www.tillysnailstudio.nl 

4 gedachten over “DE NAGELLAK VAN DE TOEKOMST: CAPTION

    • Je kunt de nagellak verwijderen met een gewone aceton. Of zoals ik doe, er aan pulken en dan trek je de lak er zo in 1x af…

  1. ik heb vandaag een bestelling geplaatst via de website caption.nl en betaald via IDEAL! Het geldbedrag is van mijn rekening afgeschreven. Caption beweert echter dat zij het bedrag niet hebben ontvangen en dat zij een ander rekeningnummer hebben gebruikt. Er is geen telefoonnummer waar ik Caption op kan bereiken en op mijn emails wordt niet meer gereageerd. CAPTION = OPLICHTING!!!!!!1

    • Wat irritant. Ik zou Tilly’s Nail op de Beethovenstraat in Amsterdam even bellen en het verhaal vertellen. Zij kennen de importeur van Caption. Succes!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s