ANTI-VERMOEIDHEIDS TOUCH UP

SkinPerfection_pack

Vroege ochtenden, druk met de kids, werken, lunchen, werken, diners & feestjes en we moeten er altijd tip top uitzien. Maar soms hou je die moeheid echt niet tegen. En ligt die vermoeide uitstraling op de loer. Daar heeft L’Oréal Paris wat op gevonden de Skin Perfection. Deze anti-vermoeidheid dagverzorging laat een doffe huid meteen weer stralen.

Deze creme vermindert direct ale tekenen van vermoeidheid ( hou hem dus standaard in je tas voor een ‘anti- vermoeidheids- touch- up’). Uiteindelijk verbetert hij op lange termijn ook de huid kwaliteit. De tube bevat getinte micro parels die samen smelten met je huid. Ze zorgen direct voor een egale teint en vervagen de tekenen van vermoeidheid.  Zoals die bekende donkere kringen, een vale teint en roodheid.

SkinPerfection_model1

 

De formule bevat vitamine B5 en E en pakt de 3 dimensies van je huid aan zoals de porieen, huidoppervlakte en de teint. Nu maar hopen dat we onze huid net zo prachtig kunnen houden als het gezicht Blake Lively. Wat heb ik van haar genoten in Gossip Girl ( my guilty pleasure). Ze is nu in verwachting dus het zal niet lang meer duren dat Blake ook aan de Skin Perfection gaat..

L’Oréal Paris Skin Perfection € 14,99

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s