OPI FALL/WINTER 2014 LOOK

OPI-Nordic-Collection-2014

In augustus kwamen ze al binnen de OPI Nordic collectie, maar nu alle blaadjes langzaam van de boom af waaien wil ik deze herfst/winter collectie graag met jullie delen. De collectie is geïnspireerd door de Scandinavische landen als Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland. De mooie contrasten tussen het lava landschap van Ijsland en de diepe Noordse fjorden en de kleurrijke huizen in Kopenhagen. De collectie bestaat uit 12 nagellakjes in zeer uiteenlopende, grappige kleuren, van het koele Flordse blauw tot het suikerzoete roze. Mijn voorkeur heeft by far de oranje/koraal kleur Can’t aFjörd not to. Hij lijkt wel erg op de Cajun Shrimp ( vast in de collectie). De namen zijn zoals altijd weer geniaal. Wie bedenkt nu ‘Do you have this color in Stock-Holm?

Ik vind dat de OPI lakjes altijd een dag of vier/vijf netjes blijven zitten. Gebruik wel altijd een base en top coat dan beschadigen je nagels veel minder snel. Lak ze wel 2x met deze kleuren voor het gewenste effect. De OPI Nordic collectie ligt al enige tijd in de winkel.

OPI Nordic (15 ml) € 14,25

 

 

Een gedachte over “OPI FALL/WINTER 2014 LOOK

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s