GUERLAIN GELMASKER MET HONING

Guerlain-Abeille_Royale-Repairing_Honey_Gel_Mask

Hmmm honing. Ik smeer het op mijn toastje, doe het soms in mijn muntthee en tegenwoordig smeer ik het ook op mijn huid. Honing heeft zoveel positieve eigenschappen Daarom hoop ik zo dat we nog lang van bijen op de wereld kunnen genieten. Helaas worden ze anno 2014 met uitsterven bedreigt terwijl er nergens een beestje zo hard voor ons werkt als de bij. Terug naar de honing. De onderzoekers van Guerlain hebben een nieuw anti-aging lijn op de markt bedacht Pur Concentré Royal. Producten gemaakt van bijenproducten. Nu is er een masker bij gekomen de Abeille Royale repairing honey gel mask.

Als je het gel masker voor je hebt staan dan kan je je bijna niet bedwingen om je vingers in het heerlijke cremige substantie te dopen. Het is een lichte en frisse gel die honing zoet ruikt. Het masker stimuleert het herstel van de huid.

How to: je brengt een klein laagje aan op je gezicht en werkt het beide handen uit van je kin naar je oren van je wangen naar je slapen en van het voorhoofd naar buiten. Je zal meteen voelen dat het masker meteen je huid voedt. Doordat het zo snel intrekt is het niet nodig om je huid af te spoelen. Je kunt het 2 a 3 keer per week gebruiken.

 

Guerlainfaceoil

Ook de verstevigende olie voor het gezicht de Huile de Soin Visage is hemels. De transparante gouden kleur geeft je huid een onmiddellijke boost. De rijke structuur voedt de huid zonder haar vettig te maken. De honing is een parel van zuiverheid. Wist je ook dat het over een hele boel uitzonderlijke cosmetische eigenschappen beschikt. Ze bevat aminozuren, en fructose zorgt voor voldoende elasticiteit van de huid. Het lift en verstevigd de huid.

En graag niet te veel gebruiken, denk aan de bijtjes…

Gelmasker met honing €122   /  Verstevigende olie €122

Een gedachte over “GUERLAIN GELMASKER MET HONING

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s