LAST VAN OVERHANGENDE OOGLEDEN?

SB_C583_SKUC58301_340

Heb je last van beginnende overhangende oogleden? Niet getreurd, ook dan kan je je nog mooi opmaken.  Sterker nog, als je oogschaduw op de juiste manier aanbrengt dan vallen die overhangende oogleden ook veel minder op. Daar zijn dus allemaal trucjes voor. Start in ieder geval met een primer. Ik heb een hele fijne voor je van Smashbox, de Photo Finish Lid Primer.

Zorg dat je daarna altijd een mooie oogschaduw binnen hand bereik hebt. Ik heb altijd wel een fijn palletje met diverse kleuren bij de hand. Ken je de Ecrin 4 Couleurs van Guerlain al? Deze is er in diverse kleuren en recent zijn daar nog 3 nieuwe kleuren paletten aan toegevoegd. Breng de donkerste tint van het palet op je arcade boog aan. Vergeet niet om deze kleur met je vingers / kwastje goed te vervagen. Om de oogschaduw gelijkmatig aan te brengen til je de huid iets op. Sorry dit is geen belediging. Dit moet herkenbaar voor je zijn als je last van overhangende oogleden hebt? Werk de oogschaduw uit naar boven toe. Als je dan nog even extra veel mascara aanbrengt dan geeft dit een nog grotere open blik.

c1a31038b05856e9d37eba1eb37d7e29 Guerlain4couleurs

Nog een laatste tip: blijf weg van hoogglans, glittertjes en shimmers als je huid veel lijntjes, plooitjes en rimpeltjes bevat, die laten net even extra opvallen. Ga voor matte tinten.

Mocht dit toch niet de juiste look voor je zijn, dan wordt het misschien tijd om op zoek te gaan naar de man met hét mes…

Guerlain Ecrins 4 couleurs €54,50  hij is er in drie verschillende tinten.                      Smashbox Photofinish Lid Primer €20

 

Een gedachte over “LAST VAN OVERHANGENDE OOGLEDEN?

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s