BANG VOOR EEN SNACK MOMENTJE? NEEM EEN APPETITECONTROL

IMG_2945

Hebben jullie af en toe (dagelijks, wekelijks?) ook even dat moeilijke momentje, om niet te gaan snaaien. Mijn moment ligt tussen 5-6 wanneer ik bijvoorbeeld enkele uren in de auto zit en een paar hockeypoules moet rijden. Deze week was het weer zover, ik had de middelste dochter naar hockeyclub Pinoke gebracht en weer gehaald, en kon meteen de oudste dochter naar hockeyclub AMVJ brengen en weer halen. Soms kan het nog erger en haal ik tussendoor ook nog ergens onze jongste dochter op. Keep on smiling. Anyway, maandag in de auto werd ik na een paar uur op en neer rijden helemaal flauw en had ik zo’n zin in iets hartigs. Daar heeft New Fysics dus iets op bedacht,  speciaal voor de moeilijke momenten Appetite Control. 

 

IMG_2942

Soms ontstaat er tussen de maaltijden door “lekkere trek”. In mijn geval is dat een handje vol nootjes ( liefst gezouten), zongedroogde tomaatjes, crackertjes maar het kan zomaar ook een handje chips zijn. Kijk dat chipje dat is nu echt zonde, dan is het hét moment om AppetiteControl te nemen. Het bevat een mix van fermenteerbare en non-fermenteerbare voedingsvezels als eetlustremmer. Voedingsvezels werken honger stillend, stimuleren de darmtransit, bevorderen een goede spijsvertering en leiden tot het zgn ‘platte buikeffect’.

Je slikt naar behoefte 2 tabletten per keer. Met een glas water innemen. Maximaal 6 tabletten per dag. Maar heee, hoeveel moeilijke momentjes kan je hebben op een dag??

New Fysics AppetiteControl €19,95

newfysic_514ec7a550da5_full

Een gedachte over “BANG VOOR EEN SNACK MOMENTJE? NEEM EEN APPETITECONTROL

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s