KENZOKI MELT-IN

kki_lotus-lotion-fondante_packshot_480x720_0

Goed nieuws voor alle Kenzoki fans, jullie hoeven niet meer het vliegtuig naar Japan te pakken om achter het geheim van de Tokyo it girls te komen. Kenzoki heeft nu met de Melt-in Moisturizing Lotion het geheim naar ICI PARIS XL in Nederland gebracht. Een enkel druppeltje van deze moisturizing lotion hydrateert de huid, zowel dag en nacht. Een fluweelzacht huidje gegarandeerd. De échte fans weten namelijk hoe fijn de producten van Kenzoki zijn, maar hoe de crèmes vooral ruiken. Die witte lotus ruikt zo on-ge-lo-fe-lijk lekker. 

De lotion bevat verder ook nog Japanse lelietjes van Dalen en Camelia olie. De formule is zacht, luchtig en trekt lekker snel in. Ik gebruik het s’ochtends om mijn nog slaperige huid wakker te maken. Met mijn vingertoppen breng ik het op en masseer ik het zachtjes over mijn gezicht en nek. Maar je kunt hem ook aanbrengen voor als je gaat slapen, want hij kalmeert de huid direct. Test hem maar eens op je hand mocht je in de ICI Paris Xl zijn. Als jij fan van de bloemengeur lotus bent dan wil je nooit meer wat anders.

MELT IN MOISTURIZING LOTION_GB PACK _LR

 

Kenzoki Melt-in Moisturizing Lotion (200 ml) €22,50

Een gedachte over “KENZOKI MELT-IN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s