ANTI-AGING DUO FOUNDATION + CONCEILER

Total Perfection Foundation + Concealer_open

Ik las gisteren ergens, nog 12 maandagen en het is alweer kerst. Vandaag kwam ook al mijn eerste kerst beautypakket binnen. Help, wat gaat de tijd snel. De dagen worden korter, het zonnetje laat zich minder zien, kortom het wordt weer tijd voor wat kleur op het gezicht. Foundation time. Ik kreeg recent een foundation en conceiler in één van Collistar binnen. Wat een mooi duo.

Dit fijne tubetje bevat alles in één wat je nodig hebt voor een mooi gezicht. Ik gebruik hem voor de snelle touch-up voor de lunch of voordat ik op pad ga. Heel handig, er zit een heel fijn spiegeltje in de dop. Hoe kun je dit product nu makkelijk gebruiken:

Breng eerst de conceiler aan. Klop het zachtjes met de vingertoppen in je huid. Ik heb een paar pigmentvlekjes die je prima kunt verdoezelen met deze creme. Breng daarna de foundation aan. Dit doe ik met mijn vingers maar je kunt ook de kwast, of het sponsje gebruiken.

De foundation voelt ligt aan op de huid ( niet zo’n plakkaat) Hij is matte, smeert egaal uit en veegt zo je rimpels weg ( tenminste hij minimaliseert ze) . De hyaluronzuur lift en hydrateert je huid terwijl het collageen een verstevigende anti-age werking heeft. De conceiler bevat een cocentraat van vitamine A, C en E een heeft een doeltreffende beschermend en oplichtende werking en maakt je huid stralend.

Total Perfection Foundation + Concealer

K13393 K13392

 

De creme is er in 8 tinten met bijpassende conceilers. Voor ieder wat wils.

 

Vanaf nu verkrijgbaar voor €37,50 ( 30 ml)

Een gedachte over “ANTI-AGING DUO FOUNDATION + CONCEILER

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s