MONDAY MORNING PEEL TIP

origins_brighterbynaturepeel

Een vriendinnetje, benaderde mij afgelopen vrijdag op het schoolplein en vroeg of ik iets anders aan haar gezicht zag. Het bleek dat zij 8 beauty treatments had ondergaan, waarbij de behandeling 500% celvernieuwing beloofde. Helaas voor haar, waren haar huidcellen nog niet vernieuwd of zelfs bezig met vernieuwen. Ik begreep haar frustraties goed. Het is waar dat bij de één zo’n behandeling werkt en bij de ander niet. Ik heb goede resultaten bij Environ geboekt, omdat mijn huid goed op al het retinol reageerde. Ik raadde deze vriendin aan om eens een peeling te gebruiken. Om zo haar huid toch nog even die extra boost te geven. Na een peeling zie je namelijk wel onmiddellijk verschil.

Al jaren ben ik fan van Estée Lauders groene merk Origins. Een paar jaar geleden mocht ik mee naar London op een persreis voor Origins. Ze lieten me zien dat alle producten van Origins krachtige plantenextracten bestaan, organische ingrediënten in zich hebben en dat de producten maar liefst 100% natuurlijke en essentiële oliën bevatten. Ik heb die middag nog nooit zoveel verse frambozen bij elkaar gezien. En gegeten..

OriginsPlantscription

We waren in London voor de lancering van Plantscription Anti -aging crème die vele bestanddelen bevatten met oa frambozen. Deze crème heb ik tot de laatste lik opgemaakt.

IMG_8358

Om even terug te komen op Origins Brighter By Nature Peeling. Een peeling werkt namelijk net iets sterker dan een wekelijks maskertje. Het exfolieert de huid veel meer. En mocht je last hebben van een doffe teint, dan laat Origins deze in één keer weer stralen. Er zitten 40 scrubpads in die zorgen voor instant gladheid zonder bij behorende roodheid achter te laten. De helderheid wordt hersteld en de teint van de huid is egaler. Perfect voor een ouder wordende huid. Mocht je een keer in de Douglas of op Schiphol tax-free staan, laat je informeren over het merk Origins. Een heel fijn merk.

 

Origins Brighter By Nature €47,50

IMG_8352

Een gedachte over “MONDAY MORNING PEEL TIP

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s