MY FIRST MOVIE WITH ENVIRON

IMG_2501

Het moest er een keer van komen. Een filmpje maken. Doodeng. Mensen die mij goed kennen weten dat dit een drempeltje voor mij is. Een hele hoge drempel. Ik haat het om gefotografeerd te worden, laat staan een videocamera op mijn snufferd. Tenzij ik een paar flessen Chauvignon achter mijn kiezen heb, maar 10 uur ’s ochtends was nog iets te vroeg. Ooit heb ik een blauwe maandag voor de TROS gewerkt waar ik een inval presentatrice was. In 2 dagen kreeg ik in Hilversum een mediatraining voor de camera. Verschrikkelijk. Na afloop liet de regisseur mij het filmpje zien. Hij draaide het geluid weg en daar zag je me dan verschrikt het beeld in kijken. Zijn enige commentaar was: “Wat sta je daar te vertellen schat? Dat er een boom gepland is? Dat er een tweeling hier op de hei geboren is? Ga toch je eigen tampons rollen.” Hmmm met dit advies in mijn achter hoofd heb ik dus mijn eerste filmpje gemaakt. Mijn eigen teksten geschreven. Alles uit mijn hoofd geleerd en toen ik bij Environ in Breda aankwam bleek dat ik helemaal geen tekst had. Gelukkig, dat was dan weer een meevaller. Anyway, zie hier het resultaat van alle behandelingen die ik tot nu toe met heel veel plezier bij Environ mocht ondergaan.

 

new1297941248-environ-new-logo

3 gedachten over “MY FIRST MOVIE WITH ENVIRON

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s