HURRAY FOR HURRAW! LIPBALM

Hurraw_Standing_Chocolate_web

Heb jij net als ik overal door het huis, in je auto, bureaula, in je jassen, tassen, ook een lipbalm liggen? Gelukkig is de lipbalm nog net geen verslaving want daarvoor smeer ik nog teveel lipstick of lipgloss tussendoor. Misschien moet ik me toch gaan afvragen of ik geen algehele -lip in smeer- verslaving heb?? Anyway, ik heb de stickjes van Hurraw! ontdekt en deze plakken niet, zijn niet te zoet, te glossy, niet te klonterig, en ze smelten ook niet in je broekzak. Kortom een ideaal stickje om een paar keer per dag je lippen te beschermen en/of te herstellen.

Het mooie van deze Hurray! balsem is dat alle ingrediënten op en top natuurlijk zijn. Ook nog eens fairtrade. Welke smaak je ook kiest, je proeft het meteen. En dan heb ik het niet over chemische geurtjes of substanties. Wist je dat een fervent lipbalm gebruiker in tien jaar tijd al gauw zeven pond van dat spul eet? Hmm dan kan het maar beter van biologische kwaliteit zijn.

Hurraw_Standing_Cinnamon_web

Er zijn nu drie nieuwe Hurraw! balms bij gekomen gebaseerd op de Ayurveda. Vata, Pitta en Kapha.

De Vata lipbalm bevat verwarmende ingredienten als amandel kardemom en roos. Vata types zijn vaak enthousiast, creatief, vrolijk en initiatief rijk en hebben een heldere uitstraling.

De Pitta lipbalm bevat kokosnoot, munt en limoengras. Pitta types zijn doortastend, charmant, accuraat, strijdvaardig en hebben goede leiderschaps kwaliteiten en drijvende energie.

De Kapha lipbalm bevat grapefruit, gember, en eucalyptus.  Kapha types hebben innerlijke rust, goede sociale eigenschappen, een goed lange termijngeheugen, zijn vol liefde, zijn vrijgevig vriendelijke en spaarzaam.

Welk type ben jij?

Hurraw_Standing_Chai_web Hurraw_Standing_BlackCherry_web

De Hurraw! lipbalms zijn er in de volgende smaken: green tea, Earl Grey, Coffee Bean, Chai Spice, Black Cherry, Cinnamon, Vanilla Bean, Coconut, Grapefruit, Orange, Mint, Almond, Licorice, Lime, Rootbeer, Chocolate en lemon. Hier moet toch echt wel een fijn smaakje voor je tussen zitten?

Je kunt ze kopen ( €5,99) bij C.Cosmetics in de Herenstraat in Amsterdam of online te bestellen.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s