DELETE WAXING & THREADING

wax

Per toeval kwam ik er afgelopen weekend achter dat je niet alleen kunt waxen bij de  Delete vestigingen maar je ook kunt laten threaden. Naast de uber threading queens Roya en Annabella zijn er weinig adresjes te vinden waar ik mijn wenkbrauw en bovenlip donshaartjes dmv het klosje garen kan verwijderen. Maar goed nieuws, ook bij Delete waxing zijn de touwtjes gearriveerd.

Ik heb al meerdere malen over threaden geschreven maar ik heb eigenlijk nooit de voordelen ervan beschreven. Ik vind namelijk, hoe fijn het waxen ook is, dat waxen alleen geschikt is voor de benen, dé muts en de oksels. Waxen in het gezicht vind ik toch altijd een beetje eng. Ooit in een ver verleden gebruikte het wax meisje iets te hete wax en liep ik weken met een brandplek op mijn gezicht rond. Dat was voor mij het moment om op zoek te gaan naar het klosje met draad.

Threaden is heel hygienisch omdat de handen de huid niet aanraken. Er geen hete wax in het spel is. Je wenkbrauw en bovenlip haartjes zullen niet afbreken waardoor je langer geniet van een goed gevormde wenkbrauw of kale bovenlip. Je kunt al threaden wanneer je haartjes 1 mm zijn dus je hoeft niet weken rond te lopen met een mooie snor. Het threaden gaat snel en de haartjes blijven langer weg omdat je tevens de wortel verwijderd. Daarbij gaat het epileren heel precies, dus een strakke wenkbrauw blijft over. Last but not least je kunt threaden op elke huid toepassen dus ook bij de gevoelige huid. Ik zou het ooit nog wel eens willen leren maar het schijnt toch wel even een klusje te zijn. Wie weet..

cursus-oosterse-epileren-met-draad3

Delete heeft inmiddels vier vestigingen, waaronder in Utrecht, Rotterdam en twee in Amsterdam. Eentje zit op de Constantijn Huygenstraat en de andere in de Pijp op de Ceintuurbaan om de hoek bij de van Woustraat. Voor zowel threaden als waxen moet je van te voren even een afspraakje maken. Je kunt er ook op zaterdag en zondag terecht.

l

Threading bovenlip €9,95 en wenkbrauwen€15,95

www.delete-waxing.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s