BRAUN FACE 2-1

Braun Face reinigingsborstel in gebruik

Het verwijderen van make-up en het reinigen van je gezicht zijn twee schoonheids behandelingen die essentieel zijn voor een mooie natuurlijke huid. Ik geloof daar heilig in. Braun lanceert nu een 2 -in-1 Braun Face gezichtsverzorgingsset waarmee je dmv een epilator de meest onzichtbare en fijne gezichtshaartjes op je bovenlip, kin of wenkbrauwboog kunt verwijderen. Tevens bevat het een zachte reinigingsborstel die je make-up verwijdert en je poriën grondig reinigt.

Ik heb hem hier in de verpakking voor me liggen maar ik twijfel of ik hem ga uitpakken omdat ik een epilator nooit zal gebruiken. Ik ben zelf van het threaden ( kleine blonde haartjes dmv touwtjes weghalen). Dus eigenlijk zonde om hem alleen voor het reinigen te gebruiken. Ben je wel gewend te werken met een epilator dan is deze Face Braun perfect voor jou. Hij heeft een extra fijne kop die 10 pincetjes bevat om zelfs de allerkleintste en onzichtbare haartjes te verwijderen. In een draaiende en trillende beweging van 200 bewegingen per seconde.

 

Braun Face epilator in gebruik

 

De reinigingsborstel van Braun Face verwijdert je make-up resten met een soepele draaibeweging. Uit tests bleek dat je huid 6x beter gereinigd wordt dan als je het met de hand doet. De borstel kan nl de onzuiverheden die vast in de poriën zitten er wel gemakkelijk uitkrijgen. De reinigingskop bevat 10.000 extra fijne haartjes die tevens je bloedsomloop stimuleren. De Wet&Dry technologie zorgt ervoor dat je hem zowel onder de douche als in bad kunt gebruiken. Is dat even fijn.

De Braun Face 2-1 is er al vanaf €69

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s