VICHY LIFTACTIV

liftactive-supreme-50ml

Zijn jullie net als ik ook zo’n fan van de producten van Vichy? Ik vind het zo mooi dat er jaarlijks zoveel prachtige nieuwe huidverzorgingcrèmes bij komen. Voor ieder huid en levensjaar type is er wel een geschikte crème. De LiftActiv van Vichy is recent geüpgraded naar Supreme. Deze fijne crème belooft direct effect dankzij optische vervagers als matterende poeders. Hij maakt je huid soepel en geeft ook die subtiele glans. Ik heb het met eigen ogen gezien wat het op korte termijn allemaal met je huid doet.

Lijntjes in je voorhoofd worden minder. Kraaienpootjes, fronsrimpels nemen af. Net als de rimpels in je nek. De creme belooft maar liefst 38% meer stevigheid. Op lange termijn zegt LiftActiv ons ook anti-veroudering toe door het ingrediënt rhamnose. Dit helpt weer om de opperhuid te verdikken. Kortom een heerlijke crème die ook doet wat hij zegt.

Vichy Lift Activ ( 50 ml) € 29,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s