ENVIRON HALS TREATMENT (30min)

foto 1[2]

In slechts 25 min kan je met de Environ lunch time treatment enorme resultaten boeken. Afgelopen donderdag, mocht ik op uitnodiging van Environ een mini- treatment voor de hals ondergaan. Heerlijk zo’n uurtje tijdens je lunchbreak, om dan een deel van je huid te laten behandelen die net even wat meer aandacht behoeft. Dit keer ging het om mijn nek & hals. Ondanks dat sommige dames enorm veel aandacht aan hun gezicht besteden, verraad hun hals toch hun ware leeftijd. Af en toe wat extra aandacht aan schenken kan dus geen kwaad.

In een geweldige pop-up Spa in Amsterdam west, werd mijn hals eerst grondig gereinigd en daarna werd de vitaminecocktail (Focus Hydrating Serum ) uit de Environ lijn dieper in de huid opgenomen dankzij het gebruik van het Environ Ionzyme DF apparaat. Dit is een heel hoog geconcentreerd vochtverzorgend serum die de droge huid, fijne lijntjes behandeld. Tevens pakt het ook het door zonlicht beschadigde huid aan. Dit (pijnloze) apparaat werkt met elektrostroom en geluidsgolven. De lage frequentie geluidsgolven zorgen ervoor dat de werkzame stoffen van het product heel diep de huid binnendringen. Ik hoorde wel een fel gemeen piepje tijdens het behandelen maar dat gaf aan dat het serum diep door alle huidlagen ging. Het resultaat mocht er zijn, een veel vollere en stevigere huid.

foto 1[3]

Bij de behandeling lag bij mij de focus op de halszone, en dankzij de intensieve werking van het apparaat zag je direct het gelifte resultaat. Als een van de weinigen kreeg ik als extraatje nog wat retinol toegediend omdat ik inmiddels al vele stappen in het proces heb doorlopen. Begon ik eerst met de AVST serie, uiteindelijk heb ik alle vier de C-Quence stappen doorlopen. Daarna kan je alleen nog maar verwend worden met de retinol serie.

Als er iemand veel af weet van de huid in combinatie met Environ producten dan is Imke dat wel. Altijd een feest om bij haar in de stoel te liggen.

foto 4[2]

Hoe ouder je wordt, hoe dunner je huid wordt. Speciaal daarvoor heeft Dr. Fernandes (oprichter Environ) een gel ontwikkeld, Intensive Colostrum Gel.  Colostrum is de pre melk die tijdens de eerste 24 uur door de pas bevallen moeder geproduceerd wordt. Het is een natuurlijke combinatie van immuunfactorten, groeifactoren, vitamines en mineralen. Deze gel maakt de huid onmiddellijk glad en strak en vervaagt de fijne lijntjes. En als extraatje bevordert het ook nog de aanmaak van gezond collageen en elastine. Kortom een heel fijn product waarmee je prima kan eindigen, want het voelt niet vet aan en ook niet plakkerig (eerder kalmerend). Vervolgens kreeg ik nog een heerlijk hydraterend maskertje met na afloop nog extra hydraterende verzorging en UV bescherming.

foto 3[2]

 

Dit is het Ionzyme apparaat wat dmv electro en geluidsgolven enorme wonderen met de huid kan verrichten. Het gebruik van dit apparaat is een cruciaal onderdeel van een Environ behandeling omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft. Dit high- tech Ionzyme apparaat zorgt er dus voor dat ingrediënten als vitamines in de huid worden gepenetreerd. Of via elektrostroom of via geluidsgolven. De huid sluit vanzelf weer na de behandeling.

Deze lunch time treatment is niet specifiek bedoelt voor een vaste huid zone. Ik heb dit keer voor de hals gekozen maar je kunt ook de aandacht op je decolleté of andere gezichtsgebieden richten.

Intensive Colostrum Gel ( 30ml) €46  / Ionzyme Focus Hydrating Serum ( 30 ml) €63

Environ Lunch Time Treatments kun je ondergaan bij salons die werken met Environ, vanaf € 30 voor 20 min . www.environ-nederland.com

new1297941248-environ-new-logo

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s