GORGEOUS THE CITY SWIM FINISH OVER

I_119364006_50_20080102

Deze blog is speciaal voor al m’n vrouwelijke medezwemmers die mee doen aan de Amsterdam City Swim komende zondag. Super dat jullie ook de gracht in springen, om half uur tot uurtje ( ik zwem natuurlijk wéér veel langer) te zwemmen, om zo geld op te halen voor die verschrikkelijke ziekte ALS. De meesten van jullie oefenen al weken, zo niet maanden voor deze 2 km swim in de Amsterdamse grachten waar 30% van de woonboten nog met hun riolering op de gracht uitkomen. De grachten waar jaarlijks 12.000 fietsen, matrassen, ratten & enkele lijken etc uitgehaald worden. Vorig jaar kwam mijn overbuurvrouw nog met een sliert wc papier aan haar been de gracht uit. Hmmm dan wil je er toch een beetje glamorous uitzien als je over de finish komt.

Dus, ik ben op zoek gegaan naar een hele goede waterproof mascara die ervoor zorgt dat we zonder panda oogjes het water uitkomen. Ik kwam uit op de Benefit Bad Gal waterproof mascara. Ik zeg er wel eerlijk bij dat ik deze mascara alleen gebruik als ik weer eens emotioneel incontinent ben ( that day of the month) of als ik door de gracht moet zwemmen. Op alle andere minder natte momenten kies ik toch voor de gewone mascara’s, die er na afloop veel gemakkelijker af gaan.

Deze mascara heeft een fijne compacte lange borstel waarmee je goed alle wimpers kunt bereiken, zelfs als de irritante kleine haartjes niet willen meewerken. De mascara droogt vrij snel op dus je moet je even goed concentreren. Ook heb je meerdere laagjes nodig om het gewenste effect te verkrijgen, maar dan ben jij de hele race in t water verzekerd dat je met een mooie oogopslag die Amsterdam City Swim uitzwemt. Tot zondag!

GO GO GO.

Benefit Bad Gal mascara is te koop bij Douglas voor €22,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s