BIOTHERM BLUE THERAPY BLURRRR

ULTRA_LIFT

We hebben de termen als het shapenblenden van het gezicht achter de rug, en nu kunnen we hier het beauty begrip blur aan toevoegen. Wat is blurren precies? Het is zeg maar het vervolg product op de primer. Met verschillende producten creëer je een huid die er perfect uit ziet. Alsof je huid gephotoshopt is.  Biotherm komt volgende week uit met de Ultra-Blur filler. Deze belooft je gezicht in slechts 7 seconde te verfraaien a la een Instragram filter. 

Zo gebruik ik s’ ochtends eerst een serum, dan een dagcrème, daarna een filler en ik eindig met een foundation. Ha ben je er nog??? Je kunt wel zeggen, doe even normaal maar mijn huid ziet er dan wel heel strak en gezond uit. Maar nu is er dus ook de Blur crème. Je kunt het vergelijken met een fotoshop programma op je computer of die filtertjes voor foto’s op je telefoon. Blurs werken niet alleen verdoezelend maar bevatten ook nog eens heel veel anti-aging ingrediënten. Ze bevatten een hoge dosis blur polymeren, ook wel silliconen genoemd. Door middel van de tuit kan je hem makkelijk in een rimpeltje of frons aanbrengen. Hij doet dus ook iets meer dan een primer, hij kan net iets beter fijne lijntjes en grove poriën wegwerken die voor het fotoshop effect zorgen. Hierdoor wordt de huid onmiddellijk gladder, de poriën worden minder zichtbaar en de rimpels vervagen.

amber-lift-and-blur

De Biotherm Ultra blur wordt na de verzorging en voor de make-up ( foundation) aangebracht. Werk de textuur uit met kleine bewegingen en klop lichtjes met de vingertoppen, vooral op zones met rimpels zoals neus-kingroeven, rimpels tussen de ogen, kraaienpootjes en poriën op de wangen. Je kunt hem ook overdag gebruiken als touch-up om de teint bij te werken. Je teint wordt stralender en je huid gladder. Probeer het maar eens, succes gegarandeerd.

Blue Therapy Ultra-Blur ( 30 ml) €42 vanaf half september beschikbaar.

Een gedachte over “BIOTHERM BLUE THERAPY BLURRRR

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s