ORAL-B BY BRAUN

Oral-B SmartSeries with Bluetooth 4.0 Connectivity - Links

De tandarts kan trots op mij zijn. Ik poets sinds kort drie volle minuten in plaats van even die tandenborstel erin, van links naar rechts, even onder de boel aantikken, boven de boel schrobben en klaar is kees.  Ik heb nu de coolste elektrische tandenborstel ooit, namelijk de Oral-B Smart serie met bluetooth en een heuse poetscoach. Deze coach geeft mij tips tijden het poetsen en helpt mijn poetsroutine te verbeteren. Hmmm er viel nog wat te verbeteren. Ik poets nu niet alleen langer, maar ik poets nu ook veel doelgerichter. 

Doordat mijn tandenborstel nu is uitgerust met bluetooth heb ik meteen maar even de Oral-B app gedownload. Deze app houdt precies bij hoe lang ik poets maar geeft mij ook het laatste nieuws. Zo poetste ik mijn tanden en hoorde dat er een aardbeving in Appingendam was geweest. Ik zag dat er -ondanks de vakantie- een lange file op de A10 stond en Justin Bieber tegenwoordig in leren broeken jogt. Wow, met dit sensationele nieuws, bluethooth poets je wel lekker door.

Zodra je de app opstart krijg je een virtuele rondleiding en zie je meteen hoe makkelijk het allemaal is. Er zit ook een timerfunctie op. En een druksensor die meet of je niet te hard of te zacht poetst. Het leuke van deze app is dat ik ook herinnerd word wanneer ik moet flossen, stoken, mijn tong moet schoonmaken en wanneer ik mijn borsteltje moet vervangen. De tandenborstel kwam met 5 verschillende opzetborsteltjes. Ze hebben allemaal een ander doel, bv voor het dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging, tongreiniging etc.

Oral-B-App

Na afloop verschijnt er een samenvatting en krijg je inzicht van je poetsbeurten de afgelopen weken/ maanden. Je kunt deze informatie delen met je tandarts of mond hygiëniste. Ik vraag me alleen af of ze hier op zitten te wachten, tenzij je altijd met gaatjes op het consult verschijnt. Ze zien meteen waar je te weinig poetst.. Big brother is watching you.

In de grote Oral-B pakket zat ook een hele fijne tandpasta nl de Pro-Expert Whitening. Deze gaat tandplak en tandsteen tegen, beschermd het tandvlees en glazuur tegen erosie maar zorgt vooral voor wittere tanden. Binnen 3 weken al resultaat. Je kunt de tandenborstel ook met je hele familie delen, je zet er dan even je eigen opzet borsteltje op en maakt je eigen account aan. Wel even melden want anders maak je de poetscoach boos..

Oral-B Pro-Expert Whitening tandpasta

De Oral-B SmartSeries elektrische borstels met Bluetooth Connectivity zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 219,99  De Oral-B Pro-Expert Whitening tandpasta ligt voor €3,99 in de winkels.

Oral-B-PRO-7000-SmartSeries-white-1-size-3

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s