HAPPY NAILS

Infallible-Nail_range

Vaak laat ik nog even voor mijn vakantie, een nagellak in gelvorm aanbrengen zodat ik er geen omkijken meer naar heb. Maar… mocht je geen tijd hebben of het geduld er niet voor hebben dan zou de nieuwe nagellak formule van L’ Oréal Paris iets voor jou zijn. Infallible Nail. Met deze lak lijkt het net alsof je een UV gelmanicure hebt gehad. 

Het is een unieke combinatie waarin verschillende formules een verbinding met elkaar aangaan. Het één bestaat uit een combinatie van polymeren die een filmlaagje op je nagel leggen ende andere combinatie bestaat uit kristalpolymeren die de lak verharden en de glans versterken. Op deze manier blijft je nagellak maar liefst 12 dagen zitten.

Hoe werkt het? Stap 1, je pakt eerst de lak met het kleurtje. Deze bevat een hoge concentratie van een soort hars en lakt je nagels. Daarna ben je eigenlijk al meteen bij stap 2, je lakt de gel activator er over heen. Deze geven je nagelbed meer volume en beloven een glanzende finish. Voila, klaar is kees. Hij is er in 14 prachtige kleurtjes en zijn te koop voor € 10,99

 

Infallible-Nail_Visual_pack_open

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s