OOH LA LA, BEN JE AL BEKEND MET DE DE OOH LA LIFT?

ooh-la-lift

Op ons vakantie adres in de Algarve (Portugal), ziten een paar geweldig malls (Faro, Guia, Portimao)  waar ze lekkere grote Sephora’s hebben. Terwijl mijn dochters als eerste de Zara induiken, ga ik altijd meteen in enthousiaste draf richting deze make-up candy stores. Even kijken of het merk Benefit weer wat nieuwe producten in zijn assortiment heeft. 

Ik schreef al vol enthousiasme over Benefit’s High en Sun Beam maar de Ooh La Lift is ook weer een fijn productje wat ik graag met je wil delen. Mocht je deze vakantie een Sephora tegen komen, test hem even uit op je hand. Het is dé conceiler die je een volledig uitgeslapen look geeft. Op dit moment heb ik hem even niet nodig, deze 6 weken- wekker vrije- periode, maar tegen het einde van het jaar zit deze creme standaard in mijn make-up bag.

Het is een licht reflecterende conceiler die de huid rondom je ogen lichter maakt. Het geeft ook een klein glansje. Het laat zeker ook geen dikke laag achter. Je brengt enkele druppeltjes onder je ogen aan en in een handomdraai zie je er uitgerust en uitgeslapen uit. Het verzorgt tevens je huid met essentieel vocht uit plantaardige werkstoffen. Als je hem lekker koud zet in de ijskast dan heeft hij ook nog eens een kalmerende werking tegen opgezwollen oogjes. Ooh la la wat een fijne conceiler.

Benefit Ooh la Lift is verkrijgbaar bij Sephora of bij Douglas voor € 23,50

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s