Net -terug -van- de Algarve -glow

Giorgio-Armani-Maestro-Fusion-Blush-2014

Ik vind het altijd wel wat hebben om in mijn warme bedje in slaap te vallen met veel regen en onweer om me heen. Maar …om wakker te worden met dit pisweer?!?! Vanochtend viel de regen met bakken uit de hemel en donderde het lekker boven Amsterdam, kijk dat vind ik echt wat minder. Helemaal omdat ik bang ben dat mijn drie weken zorgvuldig opgebouwde Algarve suntan glow als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dat was nou even niet de bedoeling..

Gelukkig heb ik nog wat hulpmiddelen binnen handbereik. De Giorgio Armani Maestro Fushion Blushes toveren in een handomdraai meteen die (in mijn geval) Algarve gloed terug. Ik breng ze aan op mijn jukbeenderen. Eén druppeltje is al genoeg. Het heeft een zeer prettige structuur dus je wrijft het meteen uit. Het is een blush op oliebasis. Het vermengt heel goed met m’n huid. Voila, wat een way to glow..

Giorgio Armani Maestro Fusion Blush € 40 te verkrijgen bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag.

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s