CHANEL LE BLANC SERUM

CHANEL-WHITENING-LE_BLANC_SERUM_CLARTE

Geen kleur is meer geschikt om het gezicht te laten stralen dan wit. Mademoisselle Chanel wist dat beter dan wie dan ook. Een vrouw is op haar vrouwelijkst als ze straalt van licht en rust, aldus de Mademoisselle. Zelf droeg ze parelkettingen om haar teint te verfraaien met een zachte glans. Ik ga nog net niet zo ver, ik hou het wel bij Chanel maar dan bij hun nieuwe verhelderende en egaliserende serum LE BLANC. 

Dit fijne serum verlicht je gezicht met een zachte iriserende glans. Het licht dat in het bijzonder transparante ongelofelijke delicate LE BLANC serum aan de teint toevoegt heeft een geheim namelijk de parel. Het schijnt dat Chanel ze speciaal laat kweken in een parel kwekerij in Japan. Het is een zeldzaam en kostbaar ingrediënt dat het licht dat een vrouw natuurlijk uitstraalt nog meer kracht geeft. Omdat de huidstructuur fijner is wordt het licht beter weerkaatst. Je zal zien dat een grauwe huid een frisse en stralende gloed krijgt.

Het parelextract gecombineerd met ascorbyl glucoside corrigeren een grauwe teint en laten je huid nog meer stralen. Het hydrateert de huid door vocht binnen in de cellen vast te houden. Het helpt tevens tegen huidveroudering. Bestaande pigmentatie vlekjes worden gecorrigeerd. Het is een transparante textuur en het versmelt onmiddellijk met je huid. Het laat een aangenaam en fris gevoel achter. Breng het ’s ochtend en ’s avonds aan over het hele gezicht, rond je ogen, in de hals en breng daarna een verzorgende dagcrème op.

CHANEL LE BLANC (30ml) €119

 

Chanel-le-blanc-serum

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s