BENEFIT HIGH & SUN BEAM

Benefit-Sun-Beam-821

Ben je al lekker bruin, maar wil je s’avonds toch nog een glans accentje dan adviseer ik de productjes van benefit. Ik doe al een paar jaar met de sun beam en high beam van benefit. Je hebt maar heel weinig nodig. Op strategische plekken kun je net even wat  extra glans aanbrengen. Denk aan je jukbeenderen, decolleté, sleutelbeen of zelfs je schenen. 

Benefit staat bekend om hun geweldige vloeibare blushes en highlighters. Sun beam is een prachtige gouden highlighter/bronzer die helemaal goed is voor de zomer. De vloeistof zit in handige nagellak flesjes met een fijn kwastje. Het is alleen niet zo dik als nagellak en voelt meer aan als een foundation. Benefit noemt de sun beam een golden bronze complexion highlighter. Volgens benefit is dit een highlighter voor medium tot donkere types (maar ook een lichtje huid kan een warme goudkleurige highlighter goed hebben). High_Beam

 

Door mijn vriendinnetje Esther werd ik ooit op de high beam van benefit geattendeerd. Het is een vloeibare highlighter die je gezicht een satijnen glans geeft. Ook erg mooi. Sindsdien staat hij steevast in mijn badkamer. Zoals ik al zei doe je er heel lang mee want je hebt ongeveer drie stipjes nodig. Deze zet je met het kwastje op het hoogste deel van je jukbeenderen, en op je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoeken. De glans is zacht en laat jukbeenderen en wenkbrauwbot en ogen tot leven komen. Ik zeg altijd dat dit productje mij in een seconde die natural eye lift geeft. Probeer het maar eens..

Benefit Sun Beam en High Beam €27 exclusief bij Douglas of Sephora

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s