Douglas Style & Shine

Douglas_HAIR-Style_Shine-High_Gloss_Spray

Wist je dat UV-stralen niet alleen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering maar ook bijdrage aan haarveroudering. Mocht het je nu opvallen dat na deze zomer, er weer wat grijze haren bij zijn gekomen, bedank dan maar de zon. Je kunt steeds weer een fashionable hoed op zetten, maar er zijn ook sprays die je haar tegen UV stralen beschermen. Zoals Douglas Style & Shine.

De Style & Shine lijn zorgt voor een glanzend resultaat voor ieder haartype. Het bevat natuurlijke ingrediënten, zoals sinaasappel, limoen. Wanneer ik de glansspray in mijn haar aanbreng, geeft het direct een mooie glans en ik kan mijn haar meteen in model brengen. Het is een mooie bijkomstigheid dat het pluis tegen gaat en ook nog helpt tegen gespleten haarpunten. Maar het allerfijnste is toch wel dat het mijn haar deze zomer goed beschermd wordt tegen die ellendige UV- stralen. Die grijze haren stellen we nog even lekker uit.

Douglas Style & Shine € 9,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s