FASHION MEETS FOOTBALL

Get-ready-for-Brazil-023_1

Het WK nadert. Ik moet er nog even niet aan denken maar mijn kinderen zijn er al volop mee bezig. Mijn middelste dochter zeurt al weken over die oranje Hema onesie ( de hele klas ging vandaag in deze lekkere winterse outfit naar school behalve zij ). Mijn jongste dochter slaapt in een oranje véél te grote Supertrash jurkje wat zij laatst geniepig in mijn AH winkelmandje had verstopt. Mijn oudste dochter, de meest fashion -minded van het stel, heeft al een tijdje mijn ByDanie Mix & Match Poncho op het oog. Deze ontving ik laatst thuis als perspakket samen met die geweldige mascara van Maybelline erin.

Ik had al bedacht dat ik deze Mix & Match poncho ga dragen want het geeft mijn look de ideale finishing touch. De poncho is perfect te dragen over een topje, blouse of jasje in combinatie met een skinny jeans, shortje of rokje. Maar naast deze combinaties is de poncho ook geschikt om op verschillende manieren te gebruiken als fashionable jurk, sjaal, top of rokje. In mijn geval zal het een shawltje worden, ik zie mezelf (in tegenstelling tot mijn oudste dochter) hier nog geen rokje van maken. De kleuren en a touch of gold, zijn geïnspireerd op de Braziliaanse vlag, en geven de creatie net nog wat meer glans.

Get-ready-for-Brazil-118_3

Als.. ik mijn oudste dochter (12 jaar ) op deze manier met de poncho betrap, dan hijs ik haar meteen in die Oranje Hema onesie…

Get-ready-for-Brazil-116_1 Get-ready-for-Brazil-097 Get-ready-for-Brazil-068 Get-ready-for-Brazil-029_3 Get-ready-for-Brazil-007-crop

Tja Danie staat alles.

Mijn eerste WK feestje is een Brazilian Party, op vrijdag de 13e bij vrienden thuis. De dress code op de uitnodiging is:'”Dress less to impress” . No Orange allowed maar Brazilian. Dus groen of geel. Help, zijn er al dat soort outfits op de markt??  Get-ready-for-Brazil-Giftset De ByDanie Mix & Match poncho is in combinatie met de Maybelline New York Colossal Go Extreme! mascara verkrijgbaar voor een prijs van €20,00. Hij ligt vanaf nu bij de Kruidvat. AHS14009-0325-5

I like deze Supertrash WK jurkjes, voor mama & dochter.. verkrijgbaar in de maten S/M en L/Xl voor € 9,99 bij de AH.

 

o_07_435x380_onesie

De Hema Onesie voor het hele gezin wanneer het Nederlandse weer tijdens WK toch wat tegenvalt.

Ik kan niet wachten op het volgende duel, NL-Australie wanneer ik weer lekker in het oranje mag..

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s