CLARINS HUILE IRISEE SHIMMER OIL FACE & BODY

 

2014_Vente_Huile_Irisee_Visage_&_Corps_Look_Ete_RVBMet dit heerlijke weer is het niet heel moeilijk om een zomers kleurtje op te bouwen. Dan wil je s’avonds die sunkissed glow goed laten uitkomen. Ik heb een hele fijne face & body oil voor je die je meteen dat stralende gezicht en lichaam geeft. Clarins Huile Irisée. Het bevat net als de Nuxe Shimmer oil fijne gouden pareltjes die een mooie glans achter laat. De tropische geur van ylang ylang en tonkabonen en grapefruit en manderijn geven deze olie net even die extra touch. Ik ben blij dat ik Nuxe nu kan inruilen want ik rook altijd naar een soort natte honden lucht als ik me had ingesmeerd.

Het is een droge olie, verrijkt met hazelnoot olie, het voedt en verzacht & beschermt je huid tegen uitdroging. Toch laat het geen vettig laagje achter, je zal zien dat het meteen intrekt.  De vitamine E beschermt ook nog eens je huid tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Breng een vleugje Huile Irisée aan op je gezicht, decolleté, je armen en benen en je zal zien dat je bruine kleurtje net iets langer blijft zitten.

Nu maar hopen dat de zon nog heel lang blijft schijnen..

Clarins Huile Irisée Shimmer Oil Face & Body €40

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s