VICHY CAPITAL SOLEIL BB

 

VICHY-CapitalSolair-TUBE-TOUCHE-SEC-TEINTE

De maand mei is voor mij altijd de maand waarin ik langzaam afbouw met mijn foundation en overga op een BB crème die mijn pigmentvlekjes en rode bloedvaatjes camoufleert. Mijn huid heeft namelijk altijd iets langer nodig om te verkleuren. Nu heeft Vichy een BB crème ontwikkelt die ook nog eens een hoge bescherming biedt. Capital Soleil BB spf 50. Perfect voor een dagje strand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De getinte BB creme bestaat er in 2 versies. De fluweelachtige en de Dry touch. De één is lichtglanzend en de ander is er in een matte uitvoering ( dry touch genoemd) Deze getinte BB crèmes beschermen je huid en versterken je teint en laten je stralen. Het is de ideale UVA/UVB bescherming. Het geeft je huid direct een bruine egale stralende teint, dankzij de werking van sterk dekkende pigmenten.

Mijn foundation mag de komende tijd weer even in de kast, vanaf nu gaat de gele tube mee in de tas.

 

 

VICHY_SOLAIRE

 

Vichy Capital Soleil €17,65 verkrijgbaar bij de apotheek

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s