REVLON SCENTED NAIL

revlon

Weg met die chemische nagellak luchtjes. Ik probeer stiekem altijd in het vliegtuig mijn nagels te lakken maar iedere keer verraad die chemische geur dat de passagier op rij 35 C haar nagels lakt. Staat er weer zo’n boze stewardess naast me. Ook net weer toen ik achter mijn bureau voor de zoveelste keer mijn nagels opnieuw een lakje gaf ( kleine verslaving van mij) en de hond geïrriteerd omhoog keek omdat de geur haar niet aanstond. 

Vanaf nu kan Charlie ongestoord doorslapen, want Revlon introduceert de geparfumeerde Scented Nail Enamel nagellak. De nagellakken zijn verdeeld in verschillende geur categorien als Sweet & Spices, Freshes en Fruits & Florals. Dus lak je je nagels met Autumn Spices dan ruiken je nagels naar kaneel en kruidnagel. hmmm. Ik geef de voorkeur aan nageltjes die naar Pink Pinapple ruiken. De geur komt pas tevoorschijn zodra de lak droog is. De flesjes lijken op échte parfumflesjes. Staat super leuk op je bureau of naast je bed en je wilt er bijna aan likken zo lekker.

Revlon, Scented Nail Enamel € 7,90

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s