L’Oréal Blur Cream voor de beste Selfie’s

Nude_Magique_Blur_cream_range

Maak je regelmatig selfie’s en denk je na afloop vaak, hmm die poriën kunnen best wat minder? Dan heb ik nu de oplossing voor jou, de Blur Cream van L’ Oréal Paris. Echt zodra je deze crème aanbrengt, lijkt het alsof je poriën zijn uitgewist. Door huidveroudering en verslapping zullen je poriën meer verwijden. Ze worden dan vooral zichtbaar in de t-zone maar helaas sommige vrouwen krijgen er ook mee te maken op de wangen en neusvleugels. 

Behalve de teint van je gezicht te egaliseren corrigeert de Blur Cream ook het huidoppervlak. Binnen 5 seconden wordt de zichtbaarheid van je poriën verminderd. Je huid wordt fluweel zacht. De corrigerende fillers vullen de miniholtes voor een direct gladder resultaat. De Nude Magique Blur is er in 2 tinten. Dus sta je binnenkort in een drogisterij of parfumerie, pak eens de tester en test het op je hand. Je wordt echt enthousiast. Je selfie gaat mooier worden dan ooit, let maar op.

€13,99

Nude_Magique_Blur_visual

 

Nude-Magique-Blur-cream

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s